I en mörk, mörk skog

En oväntad inbjudan dyker upp i den tillbakadragna författaren Noras mejl det är barndomsvännen Clare som ska gifta sig. En av Clares väninnor håller på och organiserar en möhippa, och vill gärna att Nora kommer trots att det var åratal sedan Nora och Clare hade någon kontakt.
Väl på plats, långt ute i skogen, för en helg med sprit och lekar, gör alla sitt bästa för att bjuda till, men snart uppstår spänningar mellan både nya och gamla bekantskaper. Är alla verkligen där på samma premisser?
Varför är Nora bara bjuden på möhippan men inte på bröllopet? Och vem är det egentligen Clare ska gifta sig med?

Det här är en något märklig – om än emellanåt ganska spännande – thriller, som utspelar sig i ett litet sällskap i en stuga långt ute i skogen. Alla vändningar och sammanhang är nämligen inte helt solklara ens när boken är färdigläst.

Redan från början får man veta att Nora har varit med om en hemsk trafikolycka, och boken är berättad i omväxlande dåtid och nutid i takt med att Noras minnen från vad som egentligen hände där ute i skogen långsamt kommer tillbaka.

Det är inte den bästa thrillern jag har läst, men det är inte heller den sämsta. Någonting får mig att hela tiden läsa vidare för att få reda på sanningen.