Naturligtvis! - biologisk mångfald i din trädgård.

1. 2020-10-24 12:00 till 13:00.
    24 oktober lördag
    Plats Vargöns bibliotek Samlingssalen intill biblioteket
Kostnad: Fri entré
Information:

Föranmälan, begränsat antal platser.

Författare Justine Lagache föreläser.

Allt fler arter trängs undan av vårt hårda utnyttjande av naturen.

För att vända utvecklingen krävs stora grepp, men även små insatser har betydelse. Att bjuda in fler växter och djur till din trädgård hjälper den vilda naturen samtidigt som du skapar ett litet "naturreservat" där mängder av arter trivs. Som tack får du en rikare, sundare och mer lättskött trädgård.

En vanlig trädgård gör skillnad för den biologiska mångfalden, om du gör den till en generös oas för djur och natur. Naturligtvis! ger dig kunskap och praktiska råd om hur du skapar en naturträdgård som både du och djuren har glädje av. Boken har tillkommit i samarbete med Naturskyddsföreningen och är skriven och formgiven av Justine Lagache.

Föranmälan till vår fysiska föreläsning i Vargön till;

Biblioteket i Vargön tel; 0521 72 23 55 eller Vänersborg tel; 0521 72 14 11.

Föreläsningen visas också digitalt direkt via Facebook Live-video. Sök Studiefrämjandet Fyrbodals Facebook.

Arr: Vänersborgs kommun, Naturskyddsföreningarna i Trollhättan och Vänersborg, Studiefrämjandets Utbildningscenter Väst i VG-regionen och Studiefrämjandet Fyrbodal.

1. 2020-10-24 12:00 till 13:00.
    24 oktober lördag
    Plats Vargöns bibliotek Samlingssalen intill biblioteket