Berättelseprogrammering i Scratch

27 juli tisdag 2021
2021-07-27 till 2021-07-27.

Är du nyfiken på kodning? Under lovet kan nämligen du som har fyllt 10 år prova på att koda genom att skapa en berättelse i programmet Scratch tillsammans med ungdomarna från Hemkodat.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, och skapa gärna ett Scratch-konto i förväg. Vi skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.

Ett fåtal datorer kommer att finnas att låna på plats på biblioteket under workshopen om du inte har en dator eller internetuppkoppling hemma, kontakta oss i så fall. OBS! Begränsat antal platser.