Kulturmarknad

1. 2019-10-26 10:00 till 15:00.
    26 oktober lördag
Kostnad: Fri entré

Texter, konst, musik från Vänersborg - en dag med den lokala kulturen.

Välkommen att träffa lokala författare, konstnärer och musiker från Vänersborg. Ta del av bokbord med försäljning, scen med musikarrangemang och författarframträdanden.

Medverkande författare: Jan Loman, Erik Bondesson, Lars Berger, Erik Bengtsson Meuller, Eva Sarge, Ritva Kahrila-Utter, Tobbe Möller, Gunnel Emia Solgärde, Mikael Girnus,  Susanne Rogesund, Einar Hansander, Therese Elisabeth Halme, Petronella Simonsbacka, Karl Bernling, Marianne Ramm, Tobias Gard, Sara Johansson, Ragnar Hallsten, Inga-Lill Strand och Maria Bouroncle,

På vår scen blir det musik med Radar och barnkören Festis från Musikskolan. Här kan också du lyssna på lokala författare som berättar om och läser ur sina böcker. Erik Sennunger läser dikter.

Livemålning med konstnärer från Några målare och Vänersborgsgruppen. Du kan passa på att köpa handmålat porslin från Egles hantverk. Förlaget Selstam finns på plats, som du kan passa på att prata bokutgivning med, kanske har även du en bok i byrålådan?

Några överraskningar tillkommer under dagen...

Välkommen!

arr: Vänersborgs bibliotek och Studiefrämjandet

1. 2019-10-26 10:00 till 15:00.
    26 oktober lördag