Lär dig bygga med redstone i Minecraft

1. 2021-08-10 14:00 till 16:00.
    10 augusti tisdag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt

Har du också drömt om att bygga en hiss i Minecraft? Kanske en pistondoor? Eller en automatisk chest-sorter? Passa då på att anmäla dig till vår digitala workshop i Minecraft där du får lära dig grunderna inom redstone. Vill du joina vår värld behöver du Minecraft Java Edition.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, ett Minecraft-konto, och Minecraft nerladdat på din enhet. Biblioteket skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.

1. 2021-08-10 14:00 till 16:00.
    10 augusti tisdag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt