Lär dig bygga snyggare i Minecraft

1. 2021-08-09 10:00 till 12:00.
    09 augusti måndag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt

Är du också trött på hus som är byggda med jord och ser ut som skokartonger? Passa då på att anmäla dig dig till vår workshop i Minecraft där du kommer få tips och tricks på hur du kan bygga snyggare så du kan bygga ett hus som kan imponera dina kompisar! Vill du joina vår värld behöver du Minecraft Java Edition.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, ett Minecraft-konto, och Minecraft nerladdat på din enhet. Biblioteket skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.

1. 2021-08-09 10:00 till 12:00.
    09 augusti måndag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt