Lär dig bygga snyggare i Minecraft

Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

09 augusti måndag 2021
09 augusti måndag 2021
2021-08-09 till 2021-08-09.
Plats Vänersborgs bibliotek
Målgrupp:

Är du också trött på hus som är byggda med jord och ser ut som skokartonger? Passa då på att anmäla dig dig till vår workshop i Minecraft där du kommer få tips och tricks på hur du kan bygga snyggare så du kan bygga ett hus som kan imponera dina kompisar! Vill du joina vår värld behöver du Minecraft Java Edition.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, ett Minecraft-konto, och Minecraft nerladdat på din enhet. Biblioteket skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.

Ett fåtal datorer kommer att finnas att låna på plats på biblioteket under workshopen om du inte har en dator eller internetuppkoppling hemma, kontakta Biblioteken i Vänersborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i så fall.

Det här arrangemanget är en del av kommunens satsning på en aktiv sommar. Kolla in ungivbg.se/aktivsommar för att se hela sommarlovsprogrammet. Alla aktiviteter är gratis att delta i, men de flesta tar emot ett begränsat antal deltagare. Några aktiviteter kräver föranmälan, och platser till dessa aktiviteter lottas ut efter sista anmälningsdatum.

Taggar: