Lär dig skapa spel i Roblox

22 juli torsdag 2021
2021-07-22 till 2021-07-22.

Gillar du att spela Roblox? Då kanske du också är nyfiken på hur du bygger din egna bana i Roblox. Under lovet kan nämligen du som har fyllt 10 år joina en digital workshop där du får prova att skapa egna spel i Roblox studios tillsammans med ungdomarna från Hemkodat.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, en Roblox-inloggning, och Roblox studio (finns att ladda ner gratis på roblox.com/create). Vi skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.