Spelprogrammering i Scratch

1. 2021-08-03 10:00 till 12:00.
    03 augusti tisdag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt

Gillar du att spela datorspel? Varför då inte prova på att skapa ett själv? Under lovet kan nämligen du som har fyllt 10 år prova på att koda ditt alldeles eget datorspel i programmet Scratch tillsammans med ungdomarna från Hemkodat.

Du deltar hemifrån och du behöver en dator, internetuppkoppling, och skapa gärna ett Scratch-konto i förväg. Biblioteket skickar en länk till Zoom-mötet i god tid till er e-post.

1. 2021-08-03 10:00 till 12:00.
    03 augusti tisdag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt