Teckningsworkshop med Henrik Jonsson

Foto: Kent Eng Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

13 augusti fredag 2021
13 augusti fredag 2021
2021-08-13 till 2021-08-13.
Plats Vänersborgs bibliotek
Målgrupp:

Tecknaren Henrik Jonsson kommer till oss och berättar om hur han jobbar och håller i en teckningsworkshop där ni själva får prova på att illustrera en berättelse!

Henrik är illustratör och serietecknare som är uppvuxen och boende i just Vänersborg. Han är utbildad på Kubert School i New Jersey, USA och har tecknat bland illustrerat den populära bokserien PAX och tecknat för det kultklassade serieförlaget DC Comics i serier som Batman och Suicide Squad.

Beroende på hur restriktionerna kring hur många vi kan samlas i augusti så kommer arrangemanget att göras antingen digitalt eller i bibliotekets lokaler. Håll på koll på hemsidan http://bibliotek.vanersborg.selänk till annan webbplats för aktuell information!

Det här arrangemanget är en del av kommunens satsning på en aktiv sommar. Kolla in ungivbg.se/aktivsommar för att se hela sommarlovsprogrammet. Alla aktiviteter är gratis att delta i, men de flesta tar emot ett begränsat antal deltagare. Några aktiviteter kräver föranmälan, och platser till dessa aktiviteter lottas ut efter sista anmälningsdatum.

Taggar: