Teckningsworkshop med Henrik Jonsson

Foto: Kent Eng Arrangemang

1. 2021-08-13 14:00 till 16:00.
    13 augusti fredag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt

Tecknaren Henrik Jonsson kommer till oss och berättar om hur han jobbar och håller i en teckningsworkshop där ni själva får prova på att illustrera en berättelse!

Henrik är illustratör och serietecknare som är uppvuxen och boende i just Vänersborg. Han är utbildad på Kubert School i New Jersey, USA och har tecknat bland illustrerat den populära bokserien PAX och tecknat för det kultklassade serieförlaget DC Comics i serier som Batman och Suicide Squad.

Beroende på hur restriktionerna kring hur många vi kan samlas i augusti så kommer arrangemanget att göras antingen digitalt eller i bibliotekets lokaler. Håll på koll på hemsidan http://bibliotek.vanersborg.selänk till annan webbplats för aktuell information!

1. 2021-08-13 14:00 till 16:00.
    13 augusti fredag
    Plats Vänersborgs bibliotek Digitalt