Kommunhusets foajé

Huvudbiblioteket i centrum är under ombyggnation och därför kan du hämta ut dina reservationer i kommunhusets foajé. Öppet måndag, onsdag och fredag kl. 13-15.

För att dina böcker mm. ska komma till kommunhuset behöver du ange hämtställe ”Kommunhuset” när du reserverar dem via bibliotekets hemsida. Följande öppettider gäller för att hämta ut reservationer i kommunhusets foajé:

Måndag kl. 13-15
Onsdag kl. 13-15
Fredag kl. 13-15

Observera att inga andra böcker, tidningar mm. kan lånas på plats i kommunhuset än de du reserverat dit.

Alla utlån sker över disk. Lånekort eller legitimation behöver därför alltid tas med vid uthämtning av reserverad media.

Återlämning kan göras i en återlämningsbox i foajén under kommunhusets öppettider: Öppettider i kommunen.

För övriga frågor var vänlig kontakta personalen på telefonnummer 0521-72 14 11 eller
0521-72 23 55.

den 18 oktober 2021