Den sista mrs Parrish

Amber Patterson kommer från en fattig bakgrund och har bestämt sig för att få det mycket, mycket bättre. Det välbärgade paret Daphne och Jackson Parrish blir hennes måltavla och hon siktar på att bli den nya mrs Parrish. Amber Patterson ser till att bli vän med Daphne för att sedan förföra hennes make. Ambers sociopatiska, kallblodiga manipulerande gjorde att jag fick ont i magen av att läsa det.

Men... mitt i boken vänds perspektivet och historien berättas sedan ur Dahpnes perspektiv och det blir ett förbluffande och oväntad vändning. Även om Amber lyckas med sitt uppsåt, så finns det hemligheter och händelser som påverkar hur historien slutar för alla inblandade.

Liv Contantine är ett alias för systrarna Lynne och Valerie Constantine och Den sista mrs Parrish är deras debutroman som är smått djävulskt konstruerad med intriger och manipulation. Efter att Daphne tar över berättande har jag svårt att lägga ifrån sig boken för jag ville ju veta hur det går när den hemska Amber tar över stackars Daphnes äkta man. Slutet blev mycket oväntat!

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Ingrid Olofsson den 18 maj 2018